06 d’octubre 2008

FELICITATS, TETE!

Sembla impossible que ja hagis arribat als 35 ,i tots ells, barallan-te amb la teva germana.
Avui torna a ser el teu aniversari.Vull felicitar-te però saps que em costa dir-te alguna cosa sense que jo no m´emocioni o no surti alguna coseta cursi .
Intento arribar a tu , però moltes coses ens separen, per això avui les paraules no volen sortir
Com dues persones , vingudes del mateix lloc poden ser tan diferents????
Avui torna a ser el teu aniversari i m´agradaria tenir molts diners per regalar-te el regal que et mereixes...O potser ,simplement, m´agradaria trobar la paraula justa per donar-te la tranquilitat que tan necessites. M´agradaria tenir una vareta màgica i que tot tornés a ser com quan erem petits. Quan seiem al Ford Fiesta carbassa de la mama i cantàvem allò de " me pongo cómodo, me pongo cómodo ..." Te´n recordes ???.
No sé Carlos , volia desitjar- te que fossis feliç . Que els 35 et donguessin , pau , tranquil.litat i temps per gaudir de les teves 2 preciositats. Tota la resta anirà resolent-se poc a poc .

Aquí t´envio el meu regal d´aniversari

2 comentaris:

  1. Moltes gràcies, Cristina .
    Un altre cop tornes a ser tú .Fa dies que no entrava a internet i no havia vist el teu comentari. Te´l agraeixo moltíssim . La llàstima és que la persona interessada encara no l´ha llegit . I es que no té internet i no s´està per romanços ...
    En el fons sóc una bleda ...
    Escolta , tinc problemes amb l´enllaç , que era el seu regal . Saps tú com s´inclouen videos i perque aquest no pot entrar?

    ResponElimina
  2. EEEiiiii!!!! Ja ho tinc , havia repetit el http. Moltes gràcies , bufona. Ara només cal que ho vegi mon germà , que aquest esra el seu regal ...Namasté

    ResponElimina