17 de setembre 2008

Schon wieder...

Schon wieder... Ja hi tornem a ser ! L´escola ha tornat a començar i , jo encara no he tingut temps de refer-me del frenètic i ocupadíssim estiu .
Comencen els horaris, les anades i vingudes , les presses , els nervis ,els "afanyat , que farem tard!,"els "nen ! que et deixes la cartera!" ...
Fent un tomb per la xarxa , un munt de blogaires fan propòsits després de l´estiu . Amb les piles carregades , comencen amb empenta , el gimnàs , les classes d´anglès ,la natació ... Com si el dia ja no estigués prou ple , busquen activitats per que l´hivern no se´ls faci "pesat".
Han tingut un mes de vacances- alguns més - per poder planejar tot el que faràn .Molts d´aquests propòsits , probablement ,no arribaràn al gener però .... tenen el cap ple d´il.lusions.
Algú ha pensat en els que encara no hem fet vacances?.
Encara no tenim la feina enllestida de tot el que ha quedat per fer a l´estiu , que , a més , se´ns enganxen les obligacions del nou curs.La casa per netejar ,la roba per planxar , els armaris per ordenar .
Se m´acumula la feina i no tinc esma per fer res . Entre piles de roba , el café a mig prendre, i els nous llibres dels nens a sobre a taula , i el temps just per entrar a la feina ,planejo ,secretament , les meves vacances ... Però encara queda tant de temps pel Nadal ...

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada